Παροχές

Το ξενοδοχείο προσφέρει πολλές ανέσεις, έτσι ώστε η διαμονή σας να είναι ευχάριστη και άνετη. Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο, γύρω στα 50 μέτρα, υπάρχει δημοτικός χώρος στάθμευσης. Καθημερινά στο χώρο του πρωινού του «Μύσαιον», μπορείτε να γευτείτε το πρωινό σας, δοκιμάζοντας παραδοσιακές, ντόπιες γεύσεις σε κρύα και ζεστά πιάτα, από τον πλούσιο μπουφέ.  Μπορείτε στο σαλόνι, είτε στο καθιστικό που διαθέτει το «Μύσαιον» να καθίσετε δίπλα στο τζάκι και  να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα ή το ποτό  σας από το bar μας.

  • Στο καθιστικό μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη που διαθέτουμε, ή να διασκεδάσετε παίζοντας επιτραπέζια ή τάβλι. Διαθέτουμε ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους μας.
  • Για τους λάτρεις του εκλεκτού κρασιού, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία στο wine cellar από όλο τον κόσμο.
  • Ο κήπος του ξενοδοχείου απολαυστικός και φροντισμένος, είναι ιδανικός για να απολαύσετε τον καφέ σας και να χαλαρώσετε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι άνετοι χώροι του ξενοδοχείου μας αποπνέουν ζεστασιά και θαλπωρή. Η πολυτέλεια και η ποιότητα χώρων και υπηρεσιών είναι παρούσες σε κάθε γωνιά.

Πρωινό

Το πρωινό του ξενοδοχείου Μύσαιον αποτελεί μία επιπλέον περιποίηση για τους επισκέπτες του. Προσφέρεται από τις 8:30 έως τις 11:00 και ποικίλει αναλόγως την χρονική περίοδο. Ξεκινήστε τη μέρα σας, από το χώρο που σερβίρουμε το πρωινό. Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό και μπορεί ο καθένας να έχει άμεση οπτική επαφή με  το βουνό. Προσέχουμε πάντα την ποιότητα των προϊόντων και σας καλούμε να απολαύσετε μία πλούσια  ποικιλία θρεπτικής μεσογειακής διατροφής, με εδέσματα από φρέσκα, ελληνικά, χειροποίητα προϊόντα.

  • Το πρωινό σερβίρετε σε μπουφέ και ξεκινώντας από το ρόφημα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Γαλλικού καφέ, νες καφέ, τσάι, διάφορα βότανα, φρέσκο αγελαδινό γάλα και φυσικό χυμό πορτοκαλιού.
  • Προσφέρουμε ζυμωτό χωριάτικο ψωμί, που μπορείτε να τα συνοδεύσετε με αλλαντικά και τυριά.
  • Σερβίρουμε επίσης αγνό μέλι που προμηθευόμαστε από παραγωγούς της περιοχής και μαρμελάδες που παρασκευάζονται από εμάς, χωρίς συντηρητικά από φρούτα εποχής.
  • Στο πρωινό μας επίσης προσφέρουμε δημητριακά, ντόπια φρέσκα βραστά αυγά και ομελέτα, καθώς και επιλογή από χειροποίητα σπιτικά γλυκίσματα όπως κέικ, μηλόπιτα.
  • Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω σας βοηθούν να ξεκινήσετε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια και ευχάριστη διάθεση.

Έγραψαν για εμάς