Ξενοχείο Μύσαιον

Το ξενοδοχείο «Μύσαιον» βρίσκεται σε προνομιακή θέση στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας και διαθέτει απαράμιλλη θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο και το όρος Ζήρεια. Σε απόσταση μόλις 144χλμ. από την Αθήνα και 23χλμ. από το Ξυλόκαστρο, αποτελεί εξαιρετική πρόταση για μια ξεχωριστή διαμονή στην ορεινή Κορινθία. Η ονομασία του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένη από τις περιγραφές του περιηγητή Παυσανία στα Αχαϊκά του (170-177 μ.Χ.), όπου στην περιοχή των Τρικάλων τοποθετείτε η αρχαία πολίχνη Μύσαιο, μικρή πόλη που γίνονταν ιδιαίτερες λατρείες προς τη θεά Δήμητρα, τη θεά των σιτηρών και της κυοφορίας της γης.

Το «Μύσαιον» είναι χτισμένο εξ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο και ξεχωρίζει για τη μοναδική αισθητική των χώρων του. Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού, μέσα σε φυσικό περιβάλλον, περιστοιχισμένο από έλατα και πεύκα, σε υψόμετρο 1100 μέτρων. Η απόλυτη αρμονία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, με την ανεξάντλητη ομορφιά του τοπίου, προσδίδουν στο Μύσαιον αλησμόνητη αυθεντικότητα.

Οι χώροι του ξενώνα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, έχουν διαμορφωθεί με σεβασμό στον πελάτη και με οικολογικό πνεύμα, παρέχοντας υψηλή ποιότητα στην φιλοξενία και στις εγκαταστάσεις. Τα 12 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που διαθέτουμε, εντυπωσιάζουν και προκαλούν τις αισθήσεις με τη λιτή, αλλά συγχρόνως ζεστή τους ατμόσφαιρα. Το κομβικό σημείο που βρισκόμαστε, αποτελεί ορμητήριο εξορμήσεων προς τα αξιοθέατα και ενδιαφέροντα της περιοχής, καθώς και προς το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας.

Σας προτρέπουμε να αποδράσετε από την καθημερινότητα, να έρθετε σε επαφή με την ανεξάντλητη φυσική ομορφιά της περιοχής μας και να απολαύσετε μία αξέχαστη διαμονή σε ένα παραδοσιακό χώρο με σύγχρονες παροχές άνεσης και επικοινωνίας.

Παροχές